Rendezvénygödör

2023.05.01. 18:39

Százak retro majálisoztak Békésen - galériával

Békésen a közvetlenül az Élővíz-csatorna mellett kialakított Rendezvénygödör, illetve a helyi liget adott helyet a retro majális programjainak. A Békés Városi Kulturális Nonprofit Kft. által szervezett rendezvényen sok százan vettek részt, rengetegen voltak kíváncsiak az eseményekre.

P. G.

Fotó: Jenei Péter

A szervezők számos érdekességgel várták az érdeklődőket, a majális hangulatáról elsőként a Mediterrán zenekar gondoskodott, amelynek tagjai a régebbi idők és napjaink zenéjével is szórakoztatták több alkalommal is a szép számú látogatót. Gyermekműsorral fellépett Pepe manó, aki a dalokkal és különleges humorával alaposan lekötötte a legkisebbek figyelmét. A délután, illetve az est folyamán ugyancsak fellépett Mc Hawer és Tekknő, valamint Sipos F. Tamás. A gasztronómiai kínálat egy része is a korabeli majálisok időszakát idézte, egyebek mellett sült kolbászból és csapolt sörből, de persze egyéb ínyencségekből is választhattak az érdeklődők.

Dr. Pappné Darida Andrea, a Békési Városi Kulturális Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója lapunknak elmondta, arra törekedtek, hogy a kínálatban a családok minden tagja találjon kedvére valót. A gyerekek szórakozását egyebek mellett két ugrálóvár és bikarodeó is szolgálta, míg például a hernyótalp nevű népi játék csapat-, illetve közösségépítésnek sem volt utolsó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában