Herczeg Tamás

2023.05.13. 07:15

Motorosok kapták a képviselő Közösségi-díját Békéscsabán

A békéscsabaiak voksai alapján a 2017-ben alakult Körös Motoros Karitatív Egyesület is kiérdemelte az általa életre hívott Közösség díjat – ismertette Herczeg Tamás országgyűlési képviselő a Facebook oldalán.

L. B.

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő Huszka-Seben Gabriellának nyújtotta át az elismerést

Forrás: Facebook

Huszka-Seben Gabriella, az egyesület vezetője azt mondta, hogy amikor egy motor végiggurul valahol, akkor arra azért odafigyelnek az emberek; és ezt a figyelmet szerették volna a jótékonykodás irányába fordítani. A szervezetnek hivatalosan hat tagja van, de tevékenységüket nagyjából húsz önkéntes is segíti. 

Legismertebb rendezvényük a szezonnyitó gurulás, amelyen tavaly közel háromszázan vettek részt, dübörögve Békéscsaba utcáin. A tanév lezárását követően ismét megrendezik a palacsintapartit, amelyre szívesen várják a gyerkőcöket egy kis programmal és sok-sok édességgel.

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő hozzátette, mindig is fontosnak tartotta a jótékonykodást, ezért örömmel adta át a Közösség-díjat és az ezzel járó 50 ezer forintos pénzjutalmat Huszka-Seben Gabriellának. Hangsúlyozta: a Körös Motoros Karitatív Egyesület nem füstöli el az összeget, a palacsintapartin résztvevő gyerekek gazdagodnak majd élményekkel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában