Visszatekintő

2023.05.07. 18:58

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock

Két jármű ütközött a 44-es főút, 136-os kilométerénél, Gyulánál kedden. A gyulai hivatásos tűzoltók a mentőkkel közösen egy embert kiemeltek az egyik járműből.

Épül az M44-es gyorsforgalmi út Lakitelek és az M5 autópálya közötti befejező szakasza – tájékoztatott Facebook oldalán Dankó Béla országgyűlési képviselő miután egyeztetett az Építési és Közlekedési Minisztérium szakembereivel.

Leégett egy négytagú szabadkígyósi család otthona vasárnap reggel. Néhány ruha kivételével mindenük odaveszett a lángokban. A család most próbál újra talpra állni, ehhez viszont minden segítségre szükségük van.

Óriási sikert aratott az országos állat- és kirakodóvásár, amelyet vasárnap rendeztek Vésztőn, a Martinovics utcai állatvásártéren. 

Két békéscsabai intézmény került az ország száz legjobb gimnáziuma közé a HVG mostani rangsora alapján – írta az eduline.hu.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában