Elismerés

2023.05.05. 18:26

Egy utcaközösség nyerte a Közösség-díjat Csorváson

Először kapta meg egy utca a Herczeg Tamás országgyűlési képviselő által alapított Közösség-díjat.

Forrás: Facebook

„A mi kis közösségünk minden tagja szereti, segíti és tiszteli egymást” – írta Liskáné Sárközi Csilla, a közösség tagja.

– Csorváson az általam életre hívott elismerést idén a „Munkácsy utca közössége” kapta, mert városszerte azt gondolják róluk, hogy – a szó pozitív értelmében – irigylésre méltó, ahogy ez a csapat „együtt” van és ennek kisugárzó ereje van az egész településen! Én magam is azt gondolom, hogy ez fontos érték és követendő példa! – írta hivatalos közösségi oldalán Herczeg Tamás. – A hétköznapok odafigyelése, a szomszédság megerősítő köteléke régóta jellemző volt az utca lakóira, akik ezt mára kiszínezték utcabálokkal, batyus összejövetelekkel és azzal, hogy nyitottak az egész település felé. Az utcabeli Kabai Sándor és felesége otthonának karácsonyi kivilágítására is nagyon büszkék. Minden gyerek örül és várja, a környékről pedig folyamatosan érkeznek az adventi és az azt követő időszakban, hogy megcsodálják a világító „karácsonyi házat”. Bár rendhagyó, hogy egy utcaközösség versenybe száll és nyerjen egy ilyen megmérettetésen, de bízom benne, hogy a példa ragadós lesz. Nagy örömmel adtam át az elismeréssel járó oklevelet és az ötvenezer forint jutalmat, ami a Közösség-díj csorvási győzteseinek jár – tette hozzá a képviselő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában