Dr. László Elek Kórház

2023.05.31. 08:58

Az élet születésére készítenek fel az orosházi kórházban

Az Orosházi Dr. László Elek Kórház Egészségfejlesztési Irodája szülésfelkészítő tanfolyamokat indít szülőszobai látogatással egybekötve. Június 9-től négy pénteki napon várják a leendő édesanyákat.

Cs. I.

Felkészítenek az újszülött érkezésére.

Fotó: Shutterstock

A szülésfelkészítő tanfolyamok érezhetően könnyebbé teszik a várandósság időszakát a kismamák és az ellátók számára egyaránt. Az ingyenes tanfolyamok célja, hogy a 4 hét alatt a gyermeküket váró párok tabuk nélkül minden kérdésre választ kapjanak.

Az interaktív előadásokon a szakemberek végigvezetik a résztvevőket a terhesség kezdetétől a testi, lelki változásokon át a szülés, szoptatás, csecsemőgondozás, baleset megelőzés témakörökig, hogy felkészülten, magabiztosan készüljenek az újszülött érkezésére. Ráadásul nem csak elméleti ismereteket kapnak, hiszen a gyakorlatban is kipróbálhatják, hogyan kell helyesen tartani a babát, pelenkázni vagy éppen újraéleszteni.

Az ingyenesen igénybe vehető tanfolyamok helyszíne az Orosházi Dr. László Elek Kórház, szakrendelő, 3. emeleti nagytárgyaló. Az első alkalom június 9-én lesz 15 órakor babára várva – test és lélek egyensúlya címmel. Előadók: Csordásné Széll Angelika védőnő és Csizmadia Emese gyógytornász.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában