Helyszínbejárás

2023.04.19. 13:44

A biztonságos és nyugodt közlekedés a cél Eleken

Helyszínbejárást tartottak a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a rendőrség és az Eleki Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai a Dózsa utcában, hogy felmérjék a lakossági panaszokat.

V. E.

Személyes egyeztetést szerveznek a közös problémamegoldás érdekében

Forrás: BMH

Kedden a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a rendőrség és az Eleki Közös Önkormányzati Hivatal munkatársaival közösen helyszínbejárást tartottunk a Dózsa utca lakosai által jelzett jármű forgalommal kapcsolatos problémák megoldási lehetőségeinek az egyeztetése céljából – adta hírül Szelezsán György, Elek polgármestere.

A városvezető ismertette, a fenti bejárás eredményeképp április 26-án, 18 órára szerveznek az utcában lakók és ott vállalkozást üzemeltetők részére egy személyes egyeztetést a városháza épületébe, amelyről minden érintett még ezen a héten személyes meghívót kap.

Szelezsán György beszámolójában kiemelte, a biztonságos és nyugodt közlekedési körülmények megteremtése az eleki városvezetés elsődleges célja, melyen közösen gondolkodnak a Magyar Közúttal és a hatóságokkal annak érdekében, hogy a jövőben biztosan mindenki számára megnyugtató megoldást találjanak a meglévő problémákra. Végül hozzátette, arra kéri az érintetteket, hogy minél többen menjenek el a fent említett egyeztetésre a minél hatékonyabb problémamegoldás érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában