Füredi János

2023.03.07. 08:44

Lemondott a békési önkormányzati képviselő

Családi okok miatt március 6-i hatállyal lemondott önkormányzati képviselői mandátumáról Füredi János, Békés város 1. számú választókerületének önkormányzati képviselője (Fidesz-KDNP) – ezt maga a képviselő jelentette be Facebook oldalán.

P. G.

Archív fotó: Gazsó János

Mint írta, aki ismeri, tudja, hogy sok éve dolgozik keményen a közösségért, Békés előbbre jutásáért. 

– Mindezek után megtiszteltetést jelentett számomra, hogy egyéni képviselőként is bizalmat kaptam. Igyekeztem úgy körzetemben, mint a békési képviselő-testületében tisztességgel dolgozni, ám be kellett látnom, hogy négygyermekes családapaként nem tudok minden feladatomnak eleget tenni – fogalmazott tájékoztatásában.

– A képviselői munka, valamint az ezzel összefüggő teendőim sok időt vettek igénybe. A családomnak szüksége van rám, a jövőben sokkal többet szeretnék velük lenni. Meghoztam az egyetlen helyes döntést: a képviselői mandátumomról 2023. március 6-ai hatállyal lemondtam. Megköszönöm választóim és csapatom, a Fidesz - KDNP frakciójának máig töretlen bizalmát. Bízok abban, hogy az 1. számú választókörzet egy agilis képviselőt választ magának utódomként.

A FIDESZ-KDNP békési önkormányzati képviselőcsoportja sajnálattal, ugyanakkor megértéssel veszi tudomásul Füredi János, a békési 1. számú választókörzet önkormányzati képviselőjének lemondását – reagált a lemondásra a képviselőcsoport.

Mint írták, ezúton is köszönik mindazt a lelkiismeretes munkát, melyet képviselő a körzetéért és Békésért végzett. A frakció illetve a jelölő szervezetek ezzel egy időben megkezdik az egyeztetéseket. 

– Célunk, hogy Bánhida északi része, a Décseri-kerti és Szécsény-kerti városrész a jövőben is egy, az ottani közösségért tenni tudó és akaró képviselő munkája által fejlődhessen tovább – hangsúlyozták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában