Újabb fejlesztések

2023.02.22. 08:45

Öntöző kutat fúrnak a gyulai sporttelepen

Újabb fejlesztések valósulnak meg a városi sporttelepen, Gyulán – tájékoztatott Facebook oldalán Kónya István alpolgármester.

P. G.

Forrás: Facebook

Mint kifejtette, az ígéreteknek megfelelően tovább folytatják a létesítmény korszerűsítését, a sportolási feltételek javítását a labdarúgás TAO által nyújtott támogatásainak köszönhetően.

– Az utóbbi évek csapadékszegény időjárása arra késztetett minket, hogy a labdarúgó pályáink öntözhetőségét erősítsük, biztosítsuk – tette hozzá. – Így az idei év első fejlesztéseként egy kútfúrást indítottunk el a napokban. Egy 108 méter mélységű, jelentős vízmennyiségű kútból fogjuk öntözni valamennyi élőfüves nagypályánkat. A kútfúrás hamarosan elkészül, és azzal együtt egy gépészeti rész is kialakítanak, így március végére startra kész lesz a rendszer. Az alpolgármester hangsúlyozta, ezzel még nincs vége a sporttelepi fejlesztésnek, és hamarosan újabb részletekkel jelentkezik a korszerűsítésekről, beruházásokról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában