Üzemeltetés

2023.01.15. 09:52

Új vezetés a CSÜSZ Kft.-nél: energetikai korszerűsítésre lenne szükség legtöbb csabai társasházuknál

Január 1-jével tulajdonos- és vezetőváltás történt a Csabai Üzemeltető és Szolgáltató Kft.-nél. A CSÜSZ Kft. új ügyvezetője Pacsika Zsolt, aki harmincéves vállalkozói, vezetői tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik. Az üzemeltetési osztályt Árvay Tibor vezeti, aki szakemberként eddig is a társaságnál dolgozott.

Nyemcsok László

Pacsika Zsolt ügyvezető és Árvay Tibor osztályvezető /Fotó: Bencsik Ádám/

–  Számos társasház tartozik a CSÜSZ Kft.-hez Békéscsabán, ezeknek az üzemeltetési, szolgáltatási, karbantartási feladatait látjuk el – hangsúlyozta Pacsika Zsolt és Árvay Tibor. – Nagy lendülettel láttunk munkához, a társasházak képviselőivel, a cégünk megrendelése alapján munkákat elvégző vállalkozókkal, partnerekkel is felvettük, illetve folyamatosan felvesszük a kapcsolatot, és ismertetjük elképzeléseinket. Természetesen a feladatok elvégzése addig sem szenved csorbát, amíg valakivel személyesen még nem találkoztunk.

A társaság vezetői kiemelték, a CSÜSZ Kft. harmincéves szakmai múlttal rendelkezik a szolgáltatás és üzemeltetés területén. Műszaki és könyvelői részlegüket is nagy tapasztalatú munkatársak alkotják.

– Minden társasháznak külön bankszámlája van, és a közös költségből végezzük el teljes körben feladatainkat. Ezek a lépcsőházi munkáktól a duguláselhárításig, a fűnyírásig, a karbantartásig széles skálán mozognak – ecsetelték. –  Állandó ügyeletet működtetünk, ha munkaidőn túl halaszthatatlan, sürgős beavatkozást kell elvégezni. A könyvelésen pedig az adott társasház anyagi helyzetéről információkat nyújtanak kollégáink az érintetteknek. Ügyfélfogadási időben természetesen személyesen is felkereshetnek bennünket az Alsó-Körös soron lévő központunkban az emberek. Új szolgáltatások bevezetését is tervezzük, ezekről is tájékoztatjuk a társasházak tulajdonosait.  

Pacsika Zsolt és Árvay Tibor hangsúlyozta, a pályázati lehetőségeket is figyelik, és ha társasházak felújítását érintőt találnak, értesítik a lakóközösségeket.

Amennyiben felhatalmazzák őket, az egész dokumentációt elkészítik, és benyújtják a pályázatot. Energetikai korszerűsítésekre, hőszigetelésre, nyílászárók cseréjére lenne szükség a legtöbb helyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában