Felvonulás

2022.12.18. 07:52

Ünnepi fényben gurultak az autók Szabadkígyóson

Immár harmadik alkalommal szervezett karácsonyi díszes autós felvonulást Balogh András, Szabadkígyóson. Az ötletgazdától megtudtuk, idén mintegy tíz autóval indultak útnak a helyi önkormányzat udvaráról, és járták végig a település minden utcáját.

V. E.

Ünnepi fénybe öltöztek az autók

Fotó: Für Henrik

 Hozzátette, az esemény mára hagyománynak számít Szabadkígyóson, a lakosság pedig örül a díszes autóknak a visszajelzések szerint, sőt, a legtöbben már várják, hogy mikor érkeznek a házuk elé.

Fotós: Für Henrik

Balogh András elárulta, számára azért fontos ez a program, mert általa mosolyt tud csalni a körülötte élő emberek arcára, ami karácsony környékén talán még többet ér, főként ebben a stresszes, rohanó világban. Végül elárulta, a felvonulást követő kedden a helyi általános iskola karácsonyi zsibongásán is részt vesznek, várhatóan 15 órától a díszkivilágított autókkal, színesebbé téve a szabadkígyósi gyerekek ünnepvárását. Majd visszatérve a szombati vonulásra kifejtette, volt némi aggodalom benne az időjárás miatt, de végül az is kegyes lett hozzájuk, és nem kellett esőben gurulniuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában