Advent

2022.12.11. 15:21

Kavalkádban szórakoztak Békéssámsonban

A helyiek eltántoríthatatlanok: az eső áztatta szombaton se maradtak otthon, mert karácsonyi kavalkádra hívta őket az önkormányzat a piactérre.

Cs. I.

Zalai Mihály elismeréssel szólt a példás összefogásról, jobbra Annus Imre polgármester

Fotó: Gubis Mariann

Advent idején már hagyomány, hogy az új piactéren pazar dekorációval lepik meg a helyieket és a hazalátogatókat. Idén Verók Imre vállalkozó által felajánlott fenyőfát állították fel a mikulásház elé. Úgy öltözött a település karácsonyfája ünnepi díszbe, hogy a fára a lakosok helyeztek egy-egy díszt.

Sok más meglepetéssel pedig az önkormányzat örvendeztette meg a sámsoniakat, akik a szombati kavalkádon ehettek finom ételeket, ihattak forralt bort és teát, jókat beszélgethettek, a gyerekek (óvodások, iskolások) műsorának tapsolhattak. Érkeztek zenekarok, a hangulat fokozható volt a kellemetlen időjárás ellenére is. 

Zalai Mihály, a megyei közgyűlés elnöke elismeréssel szólt e példás összefogásról. Beszélt azokról a fejlesztésekről, amiket a községben sikerült eddig megvalósítani és a folytatásban sem ér véget ezeknek a sora. Sikeres pályázati források állnak az önkormányzat rendelkezésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában