Jótékonyság

2022.12.23. 15:20

Gyulai és eleki fiatalokat ajándékozott meg az egyesület

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató által fenntartott három gyulai lakásotthonba, valamint egy eleki speciális gyermekotthonba vittek élelmiszerekből, gyümölcsből, szaloncukorból, bejgliből álló adományokat pénteken délelőtt a Békés Megye Ifjúságáért Egyesület tagjai.

P. G.

Az adományozás fontos része munkájuknak

Fotó: Für Henrik

A szervezet elnöke, Kéri László hírportálunknak elmondta, az egyesület munkája a közelmúltban kapott új lendületet, miután azt gondolják, hogy a jelenlegi kaotikus időkben szükség van az összefogásra, a tettekre a fiatalok érdekében. A csapatban mentálhigiénés és szociális területen tapasztalatokat szerző szakember egyaránt tevékenykedik, Kéri László korábban pedig tartott képzőművészeti tábort fiataloknak.

Kéri László és Szőke János alelnök kiemelték, az adományozás fontos része munkájuknak, de szeretnének sport, kulturális és a környezettel kapcsolatos programokat is megvalósítani, amelyek a fiatalokkal közösen fogalmaznak majd meg, együtt találják ki az ölteteket, nem helyettük szeretnének dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában