Visszatekintő

2022.12.24. 15:36

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink áprilisban

Január elsejéig minden nap megmutatjuk egy-egy hónap legolvasottabb cikkeit. Ma megnézzük, hogy melyik az az öt cikk, amire a legtöbben kattintottak áprilisban.

Felhőszakadás és jégeső csapott le Békés megye délkeleti részére március végén. Az extrém időjárásról egyik olvasónk videót is küldött.

Egyik meghatározó játékosuk templomi esküvője és lakodalma miatt elmaradt a Mezőkovácsházi TE–Végegyházi SE megyei II/A osztályú labdarúgó-mérkőzés tavasszal. A vendégcsapat nem járult hozzá, hogy a hazaiak kérésére halasszanak.

A veszélyhelyzet ideje alatt nem kellett meghosszabbítani az autók műszaki érvényességét, a lejárt forgalmi engedélyek Magyarország területén június 30-ig használhatóak. Több autós is élt a mondhatni türelmi időszak adta lehetőséggel, az viszont véget ért, így a szokásosnál jelentősebb lett a forgalom a szervizekben és a vizsgaállomásokon.

Egy ház elől márciusban egy nő elvitt egy autót. Nem kérdezte meg a tulajdonost, hogy használhatja-e a kocsit, a gyújtáskapcsolóban benne volt a kulcs, így könnyen el tudott vele indulni. A Kastélykert utcában érintőlegesen nekiütközött egy parkoló autónak, majd elhajtott. Később gyalog visszament a baleset helyszínére, ekkor a rendőrök előállították. A nő a gyanú szerint ittas volt és nincs jogosítványa.

A Vésztőn született szépségkirálynő, Szarvas Andrea megmutatta jegygyűrűjét az Instagram-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában