Kék hírek

2022.04.04. 10:01

Csúcsra járatta a szabálysértéseket egy nő

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Körösladányban, bűncselekmények gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Okányban.

/Forrás: police.hu/

A police.hu beszámolója szerint Körösladány külterületén vasárnap 10 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lement az útról és villanyoszlopnak ütközött. A mentők a jármű utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Forrás: police.hu

Egy ház elől vasárnap egy nő elvitt egy autót. Nem kérdezte meg a tulajdonost, hogy használhatja-e a kocsit, a gyújtáskapcsolóban benne volt a kulcs, így könnyen el tudott vele indulni. A Kastélykert utcában érintőlegesen nekiütközött egy parkoló autónak, majd elhajtott. Később gyalog visszament a baleset helyszínére, ekkor a rendőrök előállították. 

A nő a gyanú szerint ittas volt és nincs jogosítványa. 

A Sarkadi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárást indított ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában