Szilveszter

2022.12.31. 16:37

Boldog új évet kívánunk!

A Beol.hu és a Békés Megyei Hírlap szerkesztősége boldog új évet kíván minden kedves olvasójának.

Beol.hu

A szilvesztert szerkesztőségünk tagjai is családi és baráti körben töltik el, ezért hírportálunkon lelassul a megszokott egész éves pezsgés. Természetesen ez idő alatt is folyamatosan készenlétben leszünk, a legfontosabb hírekről beszámolunk, hogy ne maradjanak le megyénk történéseiről.

A rendőrségen, a mentőknél és a katasztrófavédelemnél is felkészültek szilveszter éjjelére, hogy mindenki biztonságban ünnepelhessen. Erről bővebben ITT írtunk.

Az ügyeletes gyógyszertárak listáját ITT találja, a fogorvosi ügyeletet pedig ITT.

Szilveszterkor és újévkor az átlagos hétvéginél jóval nagyobb utasforgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a menetrendváltozásról. Érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online és mobilon is kényelmesen megváltható. A MÁV-Volán-csoporthoz tartozó közlekedési társaságok – MÁV-START, Volánbusz, MÁV-HÉV – az ünnepekhez igazították a járatok közlekedési rendjét. Erről ITT írtunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában