Vendégül látták a lakókat

2022.12.17. 15:31

Babgulyás gőzölgött a régi gyulai focipályán

Idén is megszervezte a már hagyományosnak számító ételosztást Gyulán, a Máriafalva és a Szentpálfalva között régi focipályán Alt Norbert önkormányzati képviselő, alpolgármester. Az eseményen hétszáz adag babgulyás talált gazdára a városrészen, a választókerületben élők között.

P. G.

Fotó: Für Henrik

Az önkormányzati képviselő hírportálunknak elmondta, tradíció, hogy minden év végén, karácsony környékén civil együttműködésben meghívja a választókerületében élőket egy ebédre.

Ambrus György is részt vett az ételosztáson
Fotós: Für Henrik

– A meghívás mindenkire vonatkozik. A program lényege, hogy a városrészen élő valamennyi érdeklődőt szívesen látom, nem csak a rászorulókat, hanem bárkit, aki elfogadja az invitálást – emelte ki. – Ilyenkor lehetőség nyílik találkozni, beszélgetni egymással.

– A babgulyás marhalábszárral, csipetkével, zöldségekkel, répával készült – mondta el hírportálunknak Ambrus György olimpiai aranyérmes, Venesz-díjas mesterszakács, az ételt készítő Gyulakonyha ügyvezető igazgatója. A szakembertől megtudtuk, hogy citromos teával és forralt borral is megvendégelték a jelenlévőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában