Csaba Center

2022.11.15. 13:51

Születésnapjára készül a békéscsabai bevásárlóközpont

Huszonegy éve nyitotta meg kapuit a Csaba Center, ennek apropóján hétvégén születésnapot tart a bevásárlóközpont; színes programokkal várják a vásárlóközönséget.

N. Sz.

Kocsis-Sajti Anikó és Hrabovszki György igazgató ismertette a programokat. Fotós: Nagy Szilvia

Hrabovszki György igazgató keddi sajtótájékoztatóján elmondta, szombaton a bulizásé, vasárnap az ugrálásé lesz a főszerep. Minden korosztály megtalálhatja a kikapcsolódást, november 19-én lufihajtogatás, csillámtetoválás, arcfestés várja a gyerekeket, akik népszerű mesehősökkel is találkozhatnak a délelőtt folyamán. 

Fellépnek a FitDance táncosai, műsort ad a Kicsi Gesztenye Klub, ezen túl interaktív zenés műsor, bűvészshow kápráztatja el a legkisebbeket. Délután fellépnek a Premier táncosai, Varga Adrienn olimpikon tornászai, valamint az Energy Dance Cool Táncszínház tagjai. 

Késő délután Lackás akusztikus koncertje és a Sztárban sztár leszek Molnár Sanyija mond köszönetet a közönségnek a szavazóknak. Az esti sztárvendég G.w.M. (Varga Márk) rapper, valamint Horváth Tamás lesz. Ezen a napon minden huszonegyedik, ötezer forint felett vásárló nyer. November 20-án, vasárnap több ingyenes ugráló-, és légvár, trambulin várja a családokat. November 7-e óta is zajlik egy nyereményjáték, aminek a következő heti sorsolása november 21-én lesz, a fősorsolása pedig december 19-én.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában