Autósport

2022.11.10. 14:48

Óriási bejelentést tett Szujó Zoltán, erre készül a műsorvezető

A méltán népszerű, Gyomaendrődön nevelkedett sportriporter, Szujó Zoltán új feladatot talált magának.

Beol.hu

Szujó Zoltán bízik benne, hogy gazdaságilag és társadalmilag is átláthatóan dolgozhat majd /Fotó: Nagy Balázs/

– Új korszak a magyar autósportban – ezzel a felütéssel vállalkozott új feladatára Szujó Zoltán. A népszerű tévés úgy döntött, megpályázza a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöki posztját. A Forma-1-es riporterként is ismert Szujónak már kész programja is van – derül ki a borsonline.hu cikkéből.

– Tapasztalatommal, tudásommal, hazai és nemzetközi kapcsolatrendszeremmel azért szeretnék tenni, hogy stabil alapokra helyezzük a hazai autósportot és megvalósítsuk a munkatársaimmal elkészített sportágfejlesztési stratégiát. A legsürgetőbb feladat a szövetség működésének átalakítása, a tiszta, átlátható viszonyok megteremtése – nyilatkozta Szujó Zoltán.

A sportriporter bízik benne, hogy gazdaságilag és társadalmilag is átláthatóan dolgozhat majd. Mint mondta, megválasztása esetén minden egyes nap a minőségi autósport szolgálatában a tisztaságot, és az átláthatóságot tartja majd szem előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában