Fejlesztés

2022.11.01. 16:39

Irodaépületet és csarnokot is építettek Sarkadon

Hivatalosan is lezárult az a gazdaság fejlesztését célzó beruházás, amelynek során a Sarkadkeresztúri úton egy ipari telephelyet alakítottak ki helyi vállalkozások számára – közölték a sarkadi városházán, hozzátéve, erre az önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében 230 millió forintot nyert el.

L. B.

Illusztráció

Forrás: shutterstock

Épült egy több mint 500 négyzetméteres csarnok, amely különféle vállalkozások fogadására alkalmas. Ez alapvetően szerelő- és raktárcsarnokként funkcionál, ipari és közúti gépeket lehet ott parkoltatni, de gyártócsarnokként szintén használható. Ezzel összekapcsolva készült egy 260 négyzetméteres épület, amelyben több iroda és kiszolgáló helyiség kapott helyet. Az ingatlanon belül rakodóterületet, utakat, valamint autók számára parkolókat ugyancsak kialakítottak.

A korábbi bejelentések szerint ide, a Sarkadkeresztúri úti telephelyre költözik majd a városgazdálkodási iroda is az eszközeivel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában