21 év

2022.11.19. 16:09

Este Lackás, G.w.M. és Horváth Tamás lép fel szombaton, a Csaba Center születésnapján - galériával

Huszonegy éve nyitotta meg kapuit a Csaba Center, ennek apropóján ezen a hétvégén születésnapot tart a bevásárlóközpont.

N. Sz.

Szombaton a bulizásé a főszerep,  este 18 óráig lufihajtogatás, csillámtetoválás, arcfestés várja a legkisebbeket, akik életnagyságú, népszerű mesehősökkel - Minnie és Mickey egérrel, Bing nyuszival, Chase kutyával - is találkozhatnak. Kocsis-Sajti Anikó marketingvezető elmondta, délelőtt nagy sikert arattak a FitDance kis táncosai, teltházas koncertet adott a Kicsi Gesztenye Klub, majd interaktív zenés műsor, bűvészshow színesítette a programkavalkádot. Kora délután felléptek a Premier táncosai, 16 órától Varga Adrienn olimpikon tornászai mutatkoznak be, közvetlenül utánuk pedig az NRG Dance Cool Táncszínház tagjait láthatják a színpadon az érdeklődők. Hat óra után a Fit Dance nagyobb csoportjai táncolnak, majd Lackás akusztikus koncertje és a Sztárban sztár leszek Molnár Sanyija szórakoztatja a nézőket. 

Este 19 órától G.w.M. lép fel, 20 órától pedig Horváth Tamásé lesz a színpad. Vasárnap egész nap a mozgásé lesz a főszerep, ingyenes ugrálóvárak, légvárak várják a betérő családokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában