Hulladék

2022.11.02. 11:42

A következő két szombaton szerveznek lomtalanítást Békéscsabán

Ezen és a következő szombaton lesz lomtalanítás Békéscsabán – közölték a szemétszállító cégnél.

L. B.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

November 5-én Jaminában, a Kenderföldeken, Mezőmegyeren, Fényesen, Gerlán, a Dobozi út elkerülőn kívüli szakaszán, a Szója és a Meteor utcákban; november 12-én a belvárosban, az első, a második, a harmadik, a negyedik, a hatodik kerületben, a Vandháton, a Béke-, a Keleti-, a Borjúréti-kertekben, a Kastélyszőlőkben gyűjtik össze a kitett felesleget.

Azt kérték, hogy a kitett lom mérete akkora legyen, hogy azt a szakemberek kézi erővel is beemelhessék, behelyezhessék a kukásautóba, azaz legfeljebb 100x100x80 centiméteres. Ismertették, hogy ki lehet pakolni bútorokat szétszerelt állapotban, fából készült tárgyakat, ágyneműt és ruhaneműt zsákokban vagy dobozokban, matracot, szőnyeget például. Ugyanakkor nem visznek el építési törmeléket, elektronikai és veszélyes hulladékokat, gumiabroncsokat, illetve kommunális, zöld- és szelektíven gyűjthető hulladékokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában