Bevackolva

2022.10.07. 15:36

Télire a művelődési házba költöznek a csorvási egyesületek

Az energiaárak drasztikus emelkedése után egyértelműen látszik, hogy nagy mértékben meg fognak változni a rezsiköltségek a helyi önkormányzat által működtetett intézményekben.

G. P.

Fotó: Csorvás Művelődési Ház/Facebook

– Végső adatokat csak október végén fogunk látni, de jelentős emelésre számít a képviselő-testület, ezért megelőzendő lépésként hoztunk néhány fontos döntést – és itt szeretnénk a civil szervezeteknek megköszönni, hogy elfogadták a javaslatainkat – mondta Baráth Lajos polgármester.

A Civilek Házából a Polgárőrség, a Horgászegyesület, a Nefelejcs Népdalkör és a nyugdíjasklub a fűtési szezon alatt a művelődési házban kap heti két órát tevékenységük folytatására, de a Mozgáskorlátozottak Csorvási Egyesülete is itt látja el a szolgáltatásait. A Családsegítő Szolgálat a Védőnői Szakszolgálathoz fog beköltözni október 15-től. 

– A jogszabályokat figyelembe véve az intézményeinkben húszfokos hőmérsékleti korlátozást vezetünk be, kivéve ahol a gyermekek nappali ellátása zajlik, így az óvodában és az iskolában, illetve a gyermekorvosi rendelőben, ahol ez huszonkét fok – mondta el Baráth Lajos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában