Volánbusz

2022.10.24. 17:19

Elismerést kapott az eszméletlen utason segítő Békés megyei sofőr

Átadták a Volánbusz legmagasabb szintű vállalati elismeréseit a minap. A társaság 75 munkavállalót díjazott, akik hűségükkel, lojalitásukkal, kimagasló teljesítményükkel és hibátlan munkavégzésükkel járultak hozzá a vállalat jó hírnevéhez – köztük hárman Békés megyeiek.

L. B.

Úgy érzik, csupán kötelességüket teljesítik, amikor a lehető legjobb feladatvégzésre törekednek a napi munka során

Forrás: Shutterstock

Egyikük elnök-vezérigazgatói, másikuk pedig vezérigazgató-helyettesi dicséretet kapott. Egy autóbusz-vezető munkavégzése során tanúsított helytállásáért Érték Rend díjban részesült. A sofőr egy eszméletét vesztett utast részesített szakszerű ellátásban addig, amíg a mentők kiérkeztek, miközben a segítségre szoruló utas – érthető módon rémült – unokáját is megnyugtatta – közölték a volántársaságnál.

A vállalatnál nem árulták el a díjazott munkatársaik nevét, mivel a szakemberek nem kívánnak névvel szerepelni a sajtóban. Mint fogalmaztak, úgy érzik, csupán kötelességüket teljesítik, amikor a lehető legjobb feladatvégzésre törekednek a napi munka során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában