Érték és Minőség Nagydíj

2022.09.09. 13:48

Sokaknak ad munkát a termékeivel nyertes Dolcetta

A Békéscsabán 26 éve működő, száz százalékban magyar tulajdonú Dolcetta Kft. édesipari termékcsaládjáért megkapta az Érték és Minőség Nagydíjat csütörtökön az Országházban. A termékcsalád tagjai közé tartozik a vaníliás karika, a margarétakeksz, a kakaókrémes patkó, a kakaós nápolyi és kétfajta linzer

Ny. L.

A díjátadáson Tóth János, a Dolcetta raktárvezetője (balra), Uhrinné Irimiás Boglárka üzemvezető-helyettes és Körmendi Péter

Körmendi Péter, a Dolcetta területi vezetője elmondta, a békéscsabai cég egyik legfontosabb célja a hagyományos, házias ízek megtartása a hazai és a nemzetközi piacon. Az általuk gyártott édességek kínálatát folyamatosan a vásárlói igényekhez alakítják. Termékeik minőségét és keresletét jól mutatja, hogy a szaloncukor gyártása során akár 250 munkavállalónak is kereseti lehetőséget biztosítanak.

Körmendi Péter kitért arra, büszkeséggel tölti el őket a minőség nagydíj elnyerése, hiszen ez visszacsatolás a munkájukra. Arra, hogy jó úton haladnak, és ebben a nem könnyű gazdasági helyzetben is kimagasló teljesítményre képesek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában