Fogadalom

2022.09.15. 17:04

Esküt tett az új medgyesbodzási polgármester

Testületi ülést tartottak csütörtökön, ahol Varga Gábor (független), a hétvégi időközi polgármester-választáson megválasztott településvezető letette esküjét.

Cs. I.

Erdős Norbert is gratulált Varga Gábornak, aki esküt tett /Fotók: Bencsik Ádám/

Az ülésen megjelent Erdős Norbert, a térség országgyűlési képviselője, aki a helyi választási bizottság beszámolója, majd az eskütétel, a hivatalos okmányok aláírása után gratulált Varga Gábornak. A közös munka folytatásáról biztosította a település vezetőjét és azt kívánta a fiatal polgármesternek, hogy minél több helybeli javára végezze a feladatait. Varga Gábor megüresedett képviselői helyét a 2019-ben a legtöbb szavazatot kapott Megyeri Szabina tölti be.

Az új polgármester programismertetőjében kiemelte, a község fejlődéséért szeretné a lehető legtöbb pályázati lehetőséget megragadni, a már folyamatban lévőket befejezni.

Varga Gábor bízik az együttműködésben.

– Ma megérkezett egy villanyszámla, ami sokszorosa az eddigieknek. Látható, van feladat, amit meg kell oldanunk. Nem lesz könnyű világ. Törekednünk kell arra, hogy gyarapodjon a településünk. A közmunkának értéket kell teremtenie, meg kell becsülnünk. Sok a tennivaló, kell a segítség is, számítok Erdős Norbert eddigi partnerségére és képviselőtársaim együttműködésére – tette hozzá Varga Gábor. 

Az alpolgármesterválasztást elnapolták a következő testületi ülésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában