Varga Gábor

2022.09.12. 10:11

Folytatja édesapja munkáját az új bodzási polgármester

Minden utca legyen aszfaltos – ezt tartja egyik legfontosabb feladatának Medgyesbodzás vasárnap megválasztott polgármestere, Varga Gábor. Az időközi választáson magas volt a részvételi arány: a bodzásiak 69 százaléka nyilvánított véleményt.

Cs. I.

Forrás: Varga Gábor Facebook-oldal

Mint megírtuk, a település eddigi alpolgármestere, Varga Gábor nyerte meg a medgyesbodzási időközi választást, amit édesapja halála miatt kellett kiírni.

– Édesapám a sárból mentette ki a falut, én folytatom az ő munkáját, az a cél, minden utca legyen aszfaltos. Sok megoldásra váró feladat áll előttünk, az előbb említett az egyik legnagyobb. De fel kell készülnünk a télre, jól átgondolt, megtakarításra törekvő szemlélettel. Voltak sikeres pályázataink, folyamatban lévők, ezeket befejezzük, hogy a település gyarapodjon, jó legyen itt élni. A repedező házak sok tulajdonosnak okoznak fejtörést, keresnünk kell a megoldást. Mindenki mögött igyekszek ott állni a mindennapokban – nyilatkozta hírportálunknak.

A 69 százalékos részvételi arányra úgy reagált: voltak már ezen a településen meglepetésszerű csodák. Számított komoly részvételre, az emberek között járva ugyanis jelezték felé, elmennek szavazni. Így is lett. Megköszönte a választópolgárok bizalmát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában