Kecskeméti Gábor Kulturális Központ

2022.08.26. 20:23

Generációk kiállítása nyílt meg Békésen

Békés „Generációk” – ahol a ceruza és az ecset beleég a genetikába… címmel nyílt meg Batizi Veronika, Clussman Dorina és Milyó Luca kiállítása péntek délután a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ kápolnatermében.

P. G.

Fotó: Bencsik Ádám

Megnyitó beszédében Szegfű Katalin, a Békési Újság főszerkesztője elmondta, rendkívüli alkalom, amikor három generáció képzőművésze mutatkozik be az érdeklődők előtt, akik ráadásul egy család tagjai, nagymama, lánya és unokája.

Fotós: Bencsik Ádám

– Mindannyian külön egyéniségek és határozott személyiségek, akik karakteres alkotásokkal mutatják meg magukat a tárlaton – tette hozzá Szegfű Katalin. – Mindhárman lényük és művészetük legjavát hozták el. Amikor a maguk kiállítási részét összeállították az a cél vezette őket, hogy minél többet adjanak magukból, művészetükből, szívükből, lelkükből. Hozzátette, a tárlaton harmincnégy alkotás látható, a kiállítás pedig október 28-ig látogatható. A megnyitó ünnepségen közreműködött Oláh Levente, az Operaház énekkari művésze és Nagy Attila gitáros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában