Mezőkovácsháza

2022.06.08. 17:00

Tehetség-nap volt az óvodában

Szerdán már negyedik alkalommal került megrendezésre a Tehetség-nap a Mezőkovácsházi Négy Évszak Óvoda és Bölcsőde Ifjúsági lakótelepi épületében.

Fotó: Mezőkovácsháza Város Önkormányzata Facebook-oldal

Szűcs Judit mesterpedagógus és Szedlacsekné Farsang Margit intézményvezető köszöntője után Varga Gusztáv önkormányzati képviselő köszöntötte a gyerekeket és a megjelenteket. Ezután bemutatásra kerültek a gyerekekkel foglalkozó példaképek: Albertus László a Mezőkovácsházi Városi Könyvtár igazgatója egy rendhagyó történelem-órát tartott, míg Vágási Szabolcs, az intézmény informatikusa a robotika rejtelmeibe vezette be a gyerekeket. 

Almási Gyula zenész hangszerbemutatóval, Bíró Tibor edző rögtönzött fociedzéssel várta a legkisebbeket. Virág Mihályné a futás által szerzett érmeivel lehetett futni, míg Papp Mónika megénekeltette és táncoltatta, addig Pap Zsófi megtornáztatta az óvodásokat. A képek, és a gyermekek tekintete, mosolya magáért beszél, remek délelőtt volt az ovisoknak Mezőkovácsházán - olvasható Mezőkovácsháza Város Önkormányzata Facebook-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában