Évforduló

2022.06.24. 09:00

Önkéntesek bevonásával szervez programokat Mezőberény

Mezőberény civil szervezeteinek vezetőit, illetve képviselőit köszöntötte a kö­zelmúltban Siklósi István, Mezőberény polgármestere a városháza dísztermében.

P. G.

A programon Körösi Mihály, Mezőberény alpolgármestere arról számolt be, hogy 2023-ban Mezőberény újratelepítésének 300. évfordulójának alkalmából eseménysorozatot hívnak életre. Ennek kapcsán kiemelte, a kezdeményezésben a civil szervezetek is jelentős szerepet vállalhatnak­. 

Mint a városi honlap tudósításából kiderül, az összejövetelen ötleteket, javaslatokat is megfogalmaztak a jelenlévők, amelyek további terveket és gondolatokat hoztak magukkal, és hozzájárulhatnak a jövő évi rendezvényekhez. A találkozón elhangzott, a civilek önkéntes munkája, hozzáállása és tenni akarása nélkül nem tudna a város ilyen szintű, sokoldalú, értékes programokat szervezni, mely a város határain kívül is elviszi a település jó hírét, illetve biztosítanak kikapcsolódást az érdeklődők számára.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában