Dél-Békés

2022.06.07. 13:57

Köszönetet mondtak a települések pedagógusainak

Kiváló nevelő, oktató munkájuk elismeréseként vettek át díjakat a pedagógusok Dél-Békésben.

Cs. I.

Kevermesen Erdős Norbert is köszöntötte a pedagógusokat /Fotók: BMH/

Kevermes

Kevermesen Lantos Zoltán polgármester és Erdős Norbert országgyűlési képviselő köszöntötte a település pedagógusait. A polgármesteri hivatal dísztermében megtartott ünnepi eseményen átadták Az év pedagógusa díjakat. A 2022-es évben Lakatosné Juhász Veronika és Szabad Ilona pedagógusoknak adományozta az önkormányzat az elismeréseket.

Erdős Norbert, Lakatosné Juhász Veronika és Lantos Zoltán

Mezőhegyes

A mezőhegyesi rendezvényen együtt ünnepeltek a József Attila ÁMK Óvoda- és Bölcsőde intézményegysége óvodapedagógusai, kisgyermeknevelő pedagógiai asszisztens, dajkák és az ő munkájukat segítő közfoglalkoztatottak, ovibuszosok, technikusok. Meghívást kaptak a már nyugdíjban lévő óvodapedagógusok is. Verébné Sulyok Éva intézményvezető köszöntőjében hangsúlyozta, hogy az elmúlt évben is a lehető legmagasabb szinten teljesítették a nevelő, fejlesztő feladatokat. Pap István Tibor polgármester szülőként is megköszönte áldozatos munkájukat. A fenntartó képviselő-testület nevében pedig azt hangsúlyozta, hogy minden igyekezetükkel azon vannak, hogy olyan körülményeket teremtsenek, amik a kollektíva munkáját segíti. Biztosított az intézmény költségvetése, ennek érdekében adták be azokat a már megnyert pályázatokat, amelyeken keresztül megújulnak a cukorgyári és az újtelepi bölcsőde és óvoda épületei. Scrob Istvánnét nyugdíjba vonulása, Tapasztó Bélánét pedig a vasdiploma alkalmából köszöntötték.

Mezőkovácsháza

Mezőkovácsházán is köszöntötték az oktatás területén dolgozókat. A Mezőkovácsházi Négy Évszak Óvoda és Bölcsőde Margaréta csoportjának műsora után elismeréseket adtak át. Polgármesteri elismerő oklevelet vett át Acsai Éva, Bertus Imréné, Bohus Tiborné, Magyar István és Szívós Tibor. Ötven évvel ezelőtt megszerzett diplomájának elismeréseként aranydiplomát vehetett át Szabó Istvánné, valamint Pedagógus Szolgálati Emlékérem tulajdonosává vált Duma Zsolt.

Fotó: Dávid Zoltán Facebook-oldal

Orosháza

Az orosházi pedagógusnapi ünnepségen, a Petőfi művelődési központban gyülekeztek az óvodákban, általános- és középiskolákban tanító pedagógusok. Átadták a Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetéseket. Elismerésben részesült Bodnár Sándor Istvánné, Kovácsné Jámbor Tünde, Mikó Zsuzsanna, dr. Blahó János, Csiffári Mária. A Ruhmann Imréné-díjat Bazsali Sándorné vette át. Lénárd Lászlóné, az emberi erőforrások minisztere által a köznevelési ágazatban adományozható elismerésben, Németh László-díjban részesült.

Erdős Norbert, Szabad Ilona és Lantos Zoltán (Kevermes)


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában