Beruházás

2022.06.02. 09:00

Játszóteret építenének Sarkadkeresztúron

Több pályázatot nyújtanak be Sarkadkeresztúron a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretében beruházásokra – ismertette Bakucz Péter polgármester.

L. B.

Sorolta, miszerint rendbe tennék az aszfaltburkolatot a kátyús Bartók Béla utcában, valamint a Szabadság tér és az Erkel utca kereszteződésében, erre 57,6 millió forintot igényelnek. Elmondta: a csapadékvizet elvezető rendszereket 36,7 millió forintból fejlesztenék. A Hunyadi utcai, valamint a legkritikusabb helyeken a Rákóczi és a Vörösmarty utcai kerékpárutat 51 millió forintból korszerűsítenék. Emellett 36 millió forintból a Keleti utcai háromszögben játszóteret építenének, továbbá a sportpályánál lévő épület kihasználatlan részében közösségi teret alakítanának ki. Hozzátette, hogy a református egyházzal közösen az egészségügyi és szociális infrastruktúra fejlesztését ugyancsak tervezik, illetve további pályázatokban ugyancsak gondolkodnak. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában