Békés

2022.05.05. 17:02

Füredi János a Fidesz-KDNP jelöltje

Füredi Jánost indítja önkormányzati képviselőjelöltként a Fidesz-KDNP a június 26-i békési időközi választáson a békési 1. számú egyéni választókerületben – jelentette be a kérdéssel kapcsolatban megtartott csütörtöki sajtótájékoztatón Kálmán Tibor, a békési Fidesz csoport elnöke, a város polgármestere. Mint elmondta, Füredi János jelöltségét a Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör, a Békési Kisgazdakör és a Fidelitas egyaránt támogatja.

Füredi János /Fotók: Bencsik Ádám/

Füredi János komoly megtiszteltetésnek nevezte, hogy ennyi szervezet állt mögé. Mint mondta, nagyon fontosnak tekinti, hogy minél hatékonyabban tartsa a kapcsolatot a körzetben élőkkel, meghallgassa a problémáikat, és azokra megoldást találjon.

Mucsi András, a KDNP városi elnöke hangsúlyozta, egy olyan képviselőjelöltet ajánlanak az 1. számú választókerület választópolgárainak figyelmébe, aki az emberekkel állandó kapcsolatban van. Kiemelte, a jelölt BKSZ Kft. lakásgondnokaként kiemelkedő szociális érzékenységgel rendelkezik.

Az időközi választásra azért van szükség, mert Vámos Zoltán, a körzet korábbi képviselője a közelmúltban lemondott tisztségéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában