Fejlesztések

2022.04.05. 08:05

Tovább keresik a forrásokat Kétegyházán

Megérkezett az MTZ 320-as típusú erőgép Kétegyházára, amit pályázati pénzmaradvány átcsoportosításából tudtak beszerezni – mondta el dr. Rákócziné Tripon Emese.

N. Sz.

Tarján István képviselő ült be elsőként az új traktorba /Fotó: BMH/

A polgármester hozzátette, a fejlődés látványos a településen; építik a Hősök utcai járdát, elkezdték a külterületi utak feltöltését, minél több dűlőutat igyekeznek rendbe tenni. A vasúti beruházás miatt új helyszínen, az egykori óvoda udvarán indult el az újfalusi játszótér újratelepítése. 

A rendőrőrs, azaz a körzeti megbízotti iroda átalakítása már ötvenszázalékos készültségű; a kivitelező korszerűsíti a fűtést, új villamos hálózatot épít ki. Emellett burkol, mosdókat, térelválasztó falakat, irodákat alakít ki, várhatóan április végéig készül el mindennel. 

A költségeket az önkormányzat önerőből, mintegy ötmillió forintból fedezi. Dr. Rákócziné Tripon Emese hangsúlyozta, a munkálatokat személyesen is nyomon követi, hiszen szívügye, hogy a településen mindenki biztonságban élhessen. Folyamatosan keresi az újabb pályázati lehetőségeket Kétegyháza fejlesztéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában