Nyereményjáték

2022.04.21. 07:00

Kissné Kovács Mariannánál landolt a millió

A Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu szerkesztősége még márciusban indította el tudásalapú játékát Húsvéti Milliók címmel.

N. Sz.

Kissné Kovács Marianna elárulta, lesz helye a pénznek /Fotó: Bencsik Ádám/

Az öt héten keresztül tartó internetes vetélkedő során mindennap egy Húsvéti Milliók feliratú matricával megjelölt cikket kellett megtalálnia a játékosoknak, ezután pedig helyesen kellett megválaszolniuk a cikkben feltett három kérdést. Aki aznap jól felelt, egy pontot kapott, ezzel máris esélye lett megnyerni a hetente kisorsolt, nettó százezer forintot. Azok a regisztrált vetélkedők, akik mindennap jól válaszoltak a kvízkérdésekre, indultak a fődíjért is, az egymillió forintért. 

Fortuna a békéscsabai Kissné Kovács Mariannára kacsintott; nála landolt ugyanis a főnyeremény. Megkeresésünkkor elárulta, amikor felhívták, nem nagyon hitt a fülének, pedig bizonygatták, tényleg ő nyert. 

 

– Csak hallgattam nagyokat, majd megkérdeztem, tényleg igaz-e, hogy én vagyok a szerencsés, akit kisorsoltak. Egyébként nagyon szeretek játszani, többször nyertem már kisebb ajándékokat, de ilyen hihetetlen szerencsém még sosem volt – mesélte a nyugdíjas nő. Hozzátette, fiatalon, amikor a gyermekeik még kicsik voltak, sokszor beküldte az általa megfejtett keresztrejtvényeket a megadott címekre, sőt többféle kvízjátékot is szívesen játszott, kipróbált, mindig szerette az agyat megmozgató műveltségi vetélkedőket. 

– Vannak pozitív élményeim, hiszen régen nyertem már parfümöt, sőt legót, könyvet, szabadidőruhát, plüssjátékot, ennek ellenére most csak a hivatalos értesítéskor mertem elhinni, hogy mellém állt a szerencse. Éppen édesanyámnál tartózkodtam, amikor csörgött a telefonom, vele együtt örültünk, aztán elsőként a férjemmel és a három felnőtt gyermekemmel osztottam meg az örömhírt – részletezte. Elmondta, férjével még nincsen konkrét elképzelésük, hogy mire költik a nyereményösszeget, de biztosan lesz megfelelő helye a pénznek, hiszen két, a főváros környékén élő fiuk is építkezésbe vágott, Angliában lakó lányuk pedig nemsokára férjhez megy, készülnek a nagy napra és a lakodalomra. Három unokájuk is született már, elárulta, az egyik még csak egy hónapos, a negyedik gyermek pedig a nyár elején érkezik a családba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában