Budapest

2022.03.07. 15:00

Két Békés megyei vállalkozót is elismertek a fővárosban

Hetvenöt vállalkozó – köztük két Békés megyei – vehetett át díjat kiemelkedő munkájáért Budapesten, a XXII. Vállalkozók Napján.

N. Sz.

Eppel János VOSZ-elnök elmondta, a kormánnyal, a kamarákkal, a munkaadók, gyáriparosok szövetségével, a szakszervezetekkel együttműködve értek el eredményeket az elmúlt években. Köszönetet mondott a kormánynak, mely adócsökkentéssel, hitelgaranciával, moratóriummal segítette a vállalkozásokat, és kiemelte a Széchenyi Kártya Program jelentőségét. 

 

Varga Mihály pénzügyminiszter aláhúzta, a vállalkozások zöme alkalmazkodott a körülményekhez, az utóbbi időszakot túlélésre, sőt versenyképesség-növelésre is használták. A Magyar Gazdaságért Díjat nyolcan, az Év Vállalkozója Díjat hatvanhatan vehették át. Békés megyében dr. Kurucz Norbert az e-Management Consulting Kft., valamint Vodova János a Skylotec Kft. ügyvezetője lett az év vállalkozója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában