Irodák kialakítása

2022.03.16. 11:00

Felújítják a kétegyházi rendőrőrs épületét

Február 10-én közös sajtótájékoztatón jelentette be dr. Rákócziné Tripon Emese polgármester és Herczeg Tamás országgyűlési képviselő, hogy március elsejével hivatalosan is létrejön, és még tavasszal megkezdi működését Kétegyházán a rendőrőrs, jelentősen növelve a helyiek biztonságérzetét.

N. Sz.

Dr. Rákócziné Tripon Emese polgármester képviselőtársával, Tarján Istvánnal egyeztet a beruházásról /Fotó: BMH/

A Szent Imre utcában lévő körzeti megbízotti irodát alakítják át, a munkálatok a múlt héten megkezdődnek. Dr. Rákócziné Tripon Emese elmondta, az önkormányzat előkészítette a terepet az ingatlan felújításához: az épületből mindent kipakoltak, elkezdődhet a bontás, a parketta felszedése. A kivitelező korszerűsíti a fűtést, sőt, új villamos hálózatot épít ki. Fontos feladata lesz a burkolás, majd a mosdók, a térelválasztó falak, az irodák kialakítása. A munkálatok, amelyeket az önkormányzat önerőből, mintegy 5 millió forintból finanszíroz, várhatóan április végéig fejeződnek be. A polgármester hangsúlyozta, a bűncselekmények számát látva nap mint nap beigazolódik, hogy Kétegyházán szükség van az állandó rendőri jelenlétre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában