Közgyűlés

2022.03.16. 19:00

Beszámolt a MATASZ a tavalyi év eseményeiről

Közgyűlést tartott a A Magyar Tartalékosok Szövetségének (MATASZ) megyei szervezete a békéscsabai Fegyveres Erők Klubjában.

Nagy Zoltán ezredes, megyei elnök beszámolt a tavalyi év eseményeiről, kiemelve, hogy a nehéz körülmények ellenére programjaik jelentős része megvalósult, és az ejtőernyős verseny megrendezésével kapcsolatosan is komoly előrelépés történt. Durgó Tamás alezredes, országos alelnök példaértékűnek nevezte a Békés megyei szervezet munkáját, vállalta, hogy a felmerülő kérdéseket közvetíti az országos elnökség felé, emellett kitért a magyar honvédelem időszerű kérdésire.

Lipták József alezredes hangsúlyozta a MATASZ szerepét a katonaság és a civil szféra kapcsolatában. A tagok elfogadták a beszámolót, valamint az idei év munka- és pénzügyi tervét. Megválasztották a megyei elnökség tagjait: bizalmat kapott az előző vezetés Nagy Zoltán nyugállományú ezredes elnök, Gulyás László nyugállományú alezredes alelnök és Mohácsi Pál titkár személyében. Az elnökségi tagok között köszöntötték Antal Lászlót, Gregor Lászlót, Strbik Mihályt és dr. Zahorán Jánost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában