Gádorosi ügy

2022.03.31. 20:13

A rendőr szerint a csicskatartók érdekeit képviselte dr. Szabó Ervin

Újabb dokumentumok láttak napvilágot a nagy port felvert gádorosi csicskatartó ügyben. Köztudomású, hogy a csicskatartó család összes ügyének jogi képviselője dr. Szabó Ervin, az ellenzék jelenlegi dél-békési országgyűlési képviselőjelöltje volt – írta meg friss cikkében a PestiSrácok.hu egy rendőri vallomás alapján.

Beol.hu

Dr. Szabó Ervin /Fotó: beol.hu/

Fotó: Imre György

A PestiSrácok.hu korábban megírta: az ügyben a rendőrség az évek során összesen három ügyvédet – köztük dr. Szabó Ervint – gyanúsított azzal, hogy ügyvédi visszaélést követtek el. A gyanú szerint nem a sértettek, azaz ügyfeleik érdekeit képviselték, hanem ténykedésükkel pont azt biztosították, hogy a szerencsétlen emberek ne tegyenek a csicskáztatókra terhelő vallomást. Két ügyvédet elítéltek, a jobbikos politikus elleni eljárást megszüntették.

 

A PestiSrácok.hu most bemutatta a büntetőügyben eljárt rendőr vallomását, aki akkor úgy fogalmazott: köztudomású volt, hogy abban az időszakban a csicskatartó család összes ügyének jogi képviselője dr. Szabó Ervin volt. 

A rendőrt is először a család érdekében hívta fel az ügyvéd, majd a sértettek tanúmeghallgatására már azok képviseletében érkezett, ami neki is feltűnő volt. A rendőr azt is egyértelműen állította: a potenciális sértettek szűkszavúan csak annyit mondtak, amennyit betanítottak nekik.

A portál cikke szerint más eljárásokban, büntetőügyekben is az ellenzéki jelölt járt el a csicskatartó család képviseletében. 

 

Korábbi cikkünk: Orosházi Fidesz: lépjen vissza dr. Szabó Ervin!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában