Kora tavasz

2022.03.15. 09:21

A jó idő horgászlázat hozott magával Békésben

A napsütéses, kellemesen langyosnak mondható időjárás meghozta a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége kezelésében levő vízpartokra az általános horgászkedvet, amit csak fokoz, hogy a cirógató koratavasz éppen a hosszú hétvégére érkezett meg.

Beol.hu

Fotók: KHESZ/Facebook

A jó idő hatására – ha még nem is teltházasan – hirtelen benépesültek vízpartjaink, annak ellenére, hogy a kora reggel még ugyancsak fagyos és holtági vízterületeinken helyenként még vékony jégréteg tapasztalható a délelőtt első óráiban - olvasható a KHESZ közösségi oldalán.

 

Mint az a bejegyzésben olvasható, a megnövekedett horgászlétszámra való tekintettel a halőrök fokozott területbejárással ellenőrzik a vízpartok horgászrendjét és bár elmondásuk szerint a halak nem túlságosan „tornáztatták” meg a horgászokat, a jóleső meleg és vízparti nyugalom mindenki számára felüdülést jelentett.

Ha hinni lehet az időjóslásnak, a koratavasz tartósan marad, ami pedig nem jelent mást, minthogy folyóinkon, holtágainkon, tavainkon és csatornáinkon minden kétséget kizáróan beköszöntött az idei horgászszezon - olvasható az egyesület posztjában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában