Ingatlanajánló

2022.02.20. 06:35

Élet egy csodás kályha körül, Békésen

Bár lassan, de biztosan közeledik a nyár, azért egy ilyen mázas kályha láttán csak megdobban az ember szíve. Főként akkor, ha egy 176 nm-es házban áll a szépség, mindössze 40 millióért…

Békés város közkedvelt részén Malomasszonykertben két szintes dupla komfortos 5 hálószobás családi ház eladó. Elhelyezkedése: a város Békéscsabához közelebbi részén található. Megközelítése: Békéscsabától 8 percre autóval, összesen 9 km távolságban a 470-es főúton. Az ingatlan 1988-ban épült, 90cm mély betonalapon áll, 38-as hőszigetelő falazótéglából készült. Külső falain 5 cm-es hőszigetelés került, majd nemesvakolat. Telke 489 m2-es barátságos méretű, gondozása nem megterhelő. Térburkolattal burkolt, dísznövényekkel beültetett. Elektromos nagykapuval és automata világítással ellátott az autóbeálló. Két garázzsal rendelkezik, az egyik garázs utcafronti, ezért jól alkalmazható üzlethelyiségnek. Mindkét garázs 16 -16 m2 alapterületű. A családi ház lakóterülete 176 m2 + 2db 16 m2-es garázs + 12 m2 fedett, beépített terasz + 9 m2 külsö kamra, összesen 229 m2 alapterületű a teljes épület.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában