Télűző farsang

2022.02.13. 10:14

A tavaszt köszöntötték Mezőberényben

Városi farsangot, hamisítatlan családi rendezvényt tartott szombaton a mezőberényi Orlai Petrics Soma Könyvtár, Muzeális Gyűjtemény és Művelődési Központ.

P. G.

Fotók: OPSKMM

Mint az intézmény tájékoztatásából megtudtuk, a gyerekeknek Tücsök Peti zenélt és rajzolt, a Városi Nyugdíjas Klub tagjai két vidám műsort is adtak. Az OPSKMM gyerekeknek és felnőtteknek is hirdetett jelmezversenyt. 

A jelmezeket háromtagú zsűri Kissné Wagner Mária, Mertz Judit és Pócs József értékelte.  A Kacagó Bábszínház különleges előadással szórakoztatta a kicsiket és a nagyobbakat.  

Közben Miénk itt a tér! címmel digitális játszótér várta a gyerekeket, a fiatalokat, játszhattak Xbox-szal, PS4-gyel, VR szemüveggel és léghokival, illetve léghokizhattak, ping-pongozhattak. Farsangi fánkból is bőven került az asztalra, azt mindenki megkóstolhatta.  

A Görbeszék Társulat tagjai, Mahovics Tamás és Nagy András Balázs népi hangszerbemutatót tartottak. A program télűző tűzgyújtással zárult az Eötvös utca és Gyomai út sarkán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában