Beruházások

2022.01.25. 13:01

Önerőből fejlesztettek Békésen

Jelentős fejlesztéseket valósított meg két telephelyén a Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ – tájékoztatott Kálmán Tibor polgármester, miután a helyszínen tekintette át az elmúlt hónapok beruházásait Kádasné Öreg Juliannával, az intézmény igazgatójával.

P. G.

Kálmán Tibort Kádasné Öreg Julianna vezette körbe /Fotó: Gazsó J./

Fotó: Janos Gazso

A családsegítő a pályázati forrásból kivitelezett beruházásait egészítette ki a két jelentős, saját forrásból életre hívott projekttel. 

– A fejlesztéseknek köszönhetően lett kerek az ott elvégzett munka, melyet örömmel vettek birtokba az érintettek. A volt földhivatalban jelenleg működő gyermekjóléti szolgálat mögött megújult a hátsó terasz térburkolata, míg a Szarvasi úti idősek klubjában felújították a konyhát – mondta el Kálmán Tibor, majd hozzátette, mindkét helyszín számos békési életében játszik meghatározó szerepet, így ezek a munkálatok valóban a közösség javát, fejlődését szolgálják. 

– Polgármesterként fontosnak tartom, hogy intézményünk az elvárt kereteken túl is fejleszt. A központ szakemberei évek óta fontos munkát végeznek a város szociális ellátó rendszerének hatékony működése érdekében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában