Koronavírus Békésben

2022.01.04. 16:19

Az oltás felvételét kéri Békéscsaba polgármestere

Az oltási akciónapokra hívta fel a figyelmet Békéscsaba közösségi oldalán Szarvas Péter polgármester.

Archív fotó

„A legfrissebb járványügyi adatokból látszik, hogy sajnos még nem értünk a koronavírus járvány végére. Még mindig sokan betegszenek meg nap mint nap. A szakemberek szerint az oltás életet menthet. Segít abban, hogy sokkal kisebb eséllyel betegedjünk meg a koronavírus miatt, valamint a veszélyes szövődmények kialakulásának esélyét is csökkenti” – fogalmazott a polgármester.

Szarvas Péter felhívta a figyelmet arra, hogy az eddigi oltási akciók sikerére és az omikron vírusvariáns magyarországi megjelenésére tekintettel januárban a kórházi oltópontok és a járásközponti szakrendelők mellett a háziorvosi rendelőkben is oltási akciónapok kerülnek megszervezésre. Az oltási akcióban a felnőtt háziorvosok vesznek részt. Ezekben az időpontokban előzetes bejelentkezés nélkül is felvehető az első, a második, vagy a harmadik védőoltás a háziorvosi rendelőkben.

„Hiszem, hogy a vakcina felvétele segíti a járvány megfékezését, ezért továbbra is arra biztatom Önöket, éljenek a lehetőséggel! Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra” – írta a polgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában