Országos gyermekrajzpályázat

2022.01.07. 11:00

Álomutat nyerhetnek a Békés megyei osztályok is

Tavaly év végén ismét meghirdette „Álomút” címmel országos gyermekrajzpályázatát a Magyar Közút Nonprofit Zrt. általános iskolás gyerekeknek.

BMH

A legjobbnak választott alkotásokból, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Facebook-oldalán szervezett közönségszavazás alapján, különdíjat is bezsebelhetnek a pályázók. A kategória- és a közönségszavazás győztese egy-egy osztálykirándulást nyer a társaság kiskőrösi Úttörténeti Múzeumába, Közép-Európa legnagyobb úttörténeti gyűjteményébe. A nyertes osztálytársaival együtt utazhat busszal Kiskőrösre, ahol interaktív formában ismerkedhetnek meg az útépítés történetével, továbbá a kiskőrösi Kőrösszolg Nonprofit Kft. felajánlásából megtekinthetik Petőfi Sándor szülőházát is és részt vehetnek egy izgalmas várostörténeti sétán és kalandozáson a János Vitéz Látogatóközpontban.

A győztesek művei egy éven keresztül láthatóak lesznek a társaság útellenőri autóin, illetve 150 darab tízezer forint értékű ajándékutalvány is gazdára talál. A társaság díjazza a gyerekeket felkészítő pedagógusokat is. A szervezők január 15-ig, elektronikus formában várják a rajzokat, melynek témája az úthoz, munkagépekhez, közlekedéshez, úton dolgozókhoz kapcsolódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában