Galériával

2021.12.22. 19:57

Lezárult a gyermekmosoly Békés megyei fordulója, átadtuk a díjakat

A legszebb mosolyú gyermekeket ajándékozta meg szerda délután a Beol.hu Békéscsaba karácsonyfájának tövében.

T. N.

Az idei évben csak online lehetett szavazni a Gyermekmosoly játékunkban beküldött képekre.

A játék során közel 500 nevezés érkezett, és több mint 18 ezren szavaztak hírportálunkon. Ennek alapján hirdettünk végeredményt, s szerdán délután Békéscsaba főterén külön-külön átadtuk a REGIO játék utalványokat. A nyereményeket Pocsaji Richárd főszerkesztőtől vehették át a gyermekek és szüleik.

A legkisebbek kategóriájában, de az egész mezőnyt tekintve is Balog Bálint mosolya gyűjtötte be a legtöbb szavazatot. A kunágotai csöppség szépen cseperedik, szülei szerint rendkívül jó és ügyes baba. Édesanyja hírportálunknak elmondta, hogy a nyereményből a karácsonyfa alá szeretnének ajándékot venni  Bálintnak.

Biró Liliána

Egy hamisítatlan huncut mosollyal a békésszentandrási Biró Liliána lett a második, aki szintén nagyon örült az utalványnak. A bronzérmet a kunágotai Sirkó János Lászlónak sikerült megcsípnie. Szülei elmondták, hogy egy rászoruló családnak szeretnék felajánlani a nyereményüket.

A 4-7 éves korcsoportban az 5 éves nagykamarási Pásztor Jázmin diadalmaskodott. A kis hercegnő még nem tudja, hogy milyen játékot szeretne, de az biztos, hogy jó testvér módjára az öccsének is szeretne választani valamit.

A nagyobbak versenyében a biharugrai Tarr Noémi mosolya érdemelte ki a második helyet. A kislány már rutinos versenyzőnek mondható, hiszen többször is dobogós lett a versenyen.

Tarr Noémi

A harmadik helyen a békéscsabai Tóth Luca végzett, aki társasjátékot szeretne vásárolni a nyereményéből.

Gratulálunk a nyerteseknek!

A második forduló 2022. január 10-én 10 órakor veszi kezdetét, ahová minden megyei 1. helyezett automatikusan továbbjut.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában