egészségház

2021.12.03. 19:00

Légtisztító készüléket szereztek be Köröstarcsán

Korszerű légtisztító készüléket szereztek be dr. Fehér Richárd háziorvos kezdeményezésére a közelmúltban a Köröstarcsai Egészségházba – tájékoztatta hírportálunkat Lipcsei Zoltán.

P. G.

A község polgármestere elmondta, a 330 ezer forintos berendezést a Kurilla Olivér által kezdeményezett civil kezdeményezésből befolyt felajánlásokból és önkormányzati forrásból vásárolták meg. A településvezető kiemelte, még tavaly indult gyűjtés a községben elsősorban helyi vállalkozók körében, hogy összefogással segítsék a járvány elleni küzdelmet.

A befolyt összegből fertőtlenítőszereket és maszkokat vásároltak. Utóbbiakat a helyi boltokban ingyenesen adtak át a nehezebb helyzetben élőknek, illetve azoknak, akik valamilyen okból nem tudtak védő felszereléshez jutni. A gyűjtésből maradt még meg forrás, ezért keresték meg dr. Fehér Richárdot, aki a légtisztító eszköz beszerzésére tett javaslatot. A berendezés kifejezetten korszerű, és komoly előnye, hogy az egészségház teljes nyitvatartási, rendelési idejében használható.

Borítóképünkön: Lipcsei Zoltán és dr. Fehér Richárd is fontosnak tartja a készüléket

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában