Koronavírus Békésben

2021.12.27. 19:42

Heti adat: így változott a Békés megyei fertőzöttek száma

Noha az újonnan regisztrált fertőzöttek száma az utóbbi időszakban némileg csökkent, a koronavírus tovább méri csapásait Békés megyére is. Mutatjuk az elmúlt hét nap adatait.

N. T:

/Fotó: Shutterstock illusztráció/

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a hétvégi, összesített adatok alapján az elmúlt négy napban 7989 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 245 319 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Az elmúlt négy napban elhunyt 436 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 38 743 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 1 087 943 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 118 633 főre csökkent.

Az 50. héten is vizsgálták országszerte a szennyvizet. A kimutatásból megtudtuk, hogy Békéscsaba a vizsgált szennyvízminták alapján a mérsékelt koncentráció tartományba esett.

Heti vizsgálatunkhoz a koronavirus.gov.hu honlapjáról kölcsönöztük az adatokat. Az első tábla a Békés megyei fertőzöttek számát, valamint annak emelkedését mutatja napi bontásban.

Alcímsor hozzáadása

Második vizsgálatunk során az országos statisztikákat néztük meg közelebbről. Ezen az táblán a fertőzöttek, valamint az elhunyt betegek számát láthatjuk.

Alcímsor hozzáadása

Előző vizsgálatunkat ide kattintva érheti el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában