Érték és minőség

2021.11.08. 17:33

Kettős ünnepet tartottak a csabai Dolcettánál

A Dolcetta Kft. megalakulásának 25. évfordulója, valamint a társaság idei Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címe alkalmából rendeztek hétfőn ünnepséget a cég székhelyén.

Ny. L.

Szarvas Péter (jobbra) elismerő oklevelet adott Mokrán Tamásnak, mellette Nyemcsok Zoltán résztulajdonos, Timár László kereskedelmi vezető és Sztankó László ügyvezető /Fotó: I. Gy./

Fotó: Imre Gyorgy

Szarvas Péter, a város polgármestere kiemelte, az édesipari vállalkozás csaknem 200 embernek biztosít munkahelyet. A polgármester elismerő oklevelet is átadott a vállalkozás tulajdonosainak, vezetőinek.

– Évről évre bővülnek, versenyképesek, helytállnak termékeikkel nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacokon is Szlovákiától Németországig, Romániától Szlovéniáig – hangsúlyozta Szarvas Péter. – Fontosnak tartják az innovációt, a bővítést. Hatszáz négyzetméteres gyártó- és üzemcsarnokot avattak nemrégiben, hamarosan pedig egy 1100 négyzetméteres csarnokot adnak át.

Szarvas Péter (jobbra) elismerő oklevelet adott Mokrán Tamásnak, mellette Nyemcsok Zoltán résztulajdonos, Timár László kereskedelmi vezető és Sztankó László ügyvezető /Fotó: I. Gy./

Szarvas Péter kitért arra, a Dolcetta nemcsak száz százalékban magyar, hanem száz százalékban békéscsabai tulajdonban lévő vállalkozás, mely édesipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Mára az ország egyik legismertebb és legnagyobb cége lett az iparágban. Mokrán Tamás a tulajdonosok részéről kiemelte, termékpalettájuk széles a linzerektől a szeletes csokoládékig vagy akár a mézes puszedliig. Saját márkás készítményeik közül a szaloncukor gyártása kiemelkedő jelentőséggel bír, a gyártott mennyiségben országos piacvezetők.

– Büszkeséggel és örömmel tölt el bennünket, hogy elnyertük idén az Érték és Minőség Nagydíjat – hangsúlyozta Mokrán Tamás. – Mindez további felelősséggel jár, és arra ösztönöz bennünket a cég összes dolgozójával együtt, hogy a jövőben is tartsuk a színvonalat, és újabb termékekkel rukkoljunk elő. Fontos, hogy továbbra is megfeleljünk a saját magunk, és az elnyert díj által támasztott magas elvárásoknak. A környezetvédelmet is szem előtt tartjuk, vékonyabb kartonokat és fóliákat használunk, raktárunk tetőzetén napelemekekel járulunk hozzá a zöldenergia felhasználásához.

Opauszki Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője kiemelte, örül annak, hogy komoly elismerésben részesült egy Jaminában tevékenységet folytató vállalkozás, mely sok csabai családnak nyújt munkalehetőséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában