Koronavírus Békésben

2021.11.23. 19:27

Három családnak segít Orosházán a Rotary

Szomorú aktualitása volt annak a találkozónak, amelyet kedden délután szerveztek a Petőfi Művelődési Központban az orosházi rotarysták.

Cs. I.

A Covid-járvány és a vele járó betegség, a lezárásokkal, szigorításokkal munkahely megszűnésekkel járó viszontagságok sok embert és családot hoztak nehéz helyzetbe. A Rotary Club Orosháza évek óta támogat nehéz sorsú, rászoruló gyerekeket, családokat.

Idén sincs ez másként, a rotarysták a Covid fertőzés által súlyosan érintett három orosházi család anyagi támogatásáról döntöttek. Elnökük dr. Deák György elmondta, hogy ilyen nehéz időszakban és helyzetben sokaknak jól esik az odafigyelés, jókor érkezik bármilyen segítség.

Dr. Deák György, Molnár Mariann, Deák Balázs, Szabó Mirtill az átadón /Fotó: Cs. I./

Saját forrásaikból, kormányzójuk támogatásából és külső segítők által nyújtott anyagi lehetőségeikkel ezúttal három családnak biztosítanak egy kis támogatást. Tanácsot kértek a helyi családsegítőktől és személyes kapcsolataik útján is tájékozódtak, így bizonyos, hogy a legjobb helyre került az anyagi juttatás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában