Elk*rtuk

2021.10.21. 12:39

Békésben is sokan kíváncsiak a Gyurcsány-filmre

Nagy érdeklődés mutatkozik Békés megyében Kálomista Gábor Elk*rtuk című politikai krimijére, drámájára, amely a Gyurcsány Ferenc 2006-os, őszödi beszéde utáni cselekményeket dolgozza fel.

Békéscsabán a Center Mozi csütörtöki premier vetítésére az online foglalási rendszer szerint minden jegy elkelt, de a pénteki napra sem sok szabad hely van, illetve a következő öt napra is már most befutott több foglalás.

Szarvason szombattól játsszák a filmet, az első, 15 órától kezdődő vetítés ingyenes lesz a településen, ahol információink szerint szintén sokan érdeklődnek a film iránt. Dankó Béla fideszes országgyűlési képviselő – aki Facebook-oldalán maga is megosztotta a Békés megyei vetítések helyszíneit és időpontjait – hírportálunk kérdésére elmondta, nem tudta értelmezni a hisztériakeltést, ami a film körül zajlik immár hónapok óta.

Részben azért, mert múltbéli tényeket dolgoz fel, illetve azért sem, mert ez egy játékfilm, ami valós eseményeken alapul. Őt magát éppen ezért kíváncsivá is tette. Egyébként nem valószínű, hogy elment volna megnézni, hiszen alapesetben nincs ideje moziba járni. Azonban most úgy döntött, kivételt tesz, és megnézi, mi az, ami ilyen különleges várakozást és érdeklődést tudott okozni.

Elárulta, a szombati szarvasi vetítésen nézi majd meg a magyar krimit, azért éppen ott, mert a település a választókörzetéhez tartozik.

Kapcsolódó:

https://www.beol.hu/kultura/hazai-kultura/porgos-es-izgalmas-politikai-krimi-lett-az-elkxrtuk-4440743/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában